WikiWiex.com

Dlaždice na stenách: Ponúka styling

Dobrý deň.

K tomu nestojí za to - fakt, že priľnavosť povlaku dlaždíc glazurevogo veľmi zlé, takmer nulová, takže to povedie k tomu, že úprava stien nové dlaždice začne odpadávať - ​​neprijateľnú možnosť pre nás.

Má rozobrať všetky dlaždice od steny.

Môže byť použitý na tento účel punč naplnenou "ostrie", alebo pomocou kladiva a niečo ako dlátom - koniec by mal byť rovný a pokiaľ možno ukázal - v tomto prípade by bolo príliš ťažké, aby sa odstránili prvé dlaždice, pričom po uplynutí tejto práci sa začne pohybovať oveľa rýchlejšie, to nám zaručuje využitie "slabín" v roztoku, a to riešenie zlé odolnosti voči ťahu + dynamického zaťaženia (nárazu).

V zásade teda stará doska je držaný, hovorí o inštalácii kvalitné, ale nie je zabalený, čo by bolo možné demontovať.

Chápem, že teraz si myslí, že veci sa môžu obrátiť von, ale moja rada pre vás - ani to neskúšajte, nakoniec si ešte vrátiť na vrchol, ale buď zmizli dlaždice ublížiť čokoľvek, či už všetok materiál použitý na konci odpadnú vrstvy.

A ak existujú nejaké možnosti, som videl na iných miestach, ak je pán odporúča zachytiť glazurevuyu povrchu k zlepšeniu väzby, sú použiteľné iba pre podlahy, ale určite nie na steny.

Preto, vyzbrojený nástrojmi a trpezlivosť, to všetko vám!

Mimochodom, k urýchleniu procesu neodporúča pomocou dláta a kladiva ho. Ak nemáte zbraň - nákup v domácich záležitostiach, on - nepostrádateľný nástroj.

Iba, že nebude preplácať, vziať ranu pre domáce použitie, zničiť oddiely nebudete!

Tak dúfam, že budete počúvať mojím odporúčaním, a napriek tomu demontovať staré murivo. A ako vykonať inštaláciu obkladov - čítať na našich webových stránkach, a všetko bude prebiehať efektívne a po dlhú dobu!

Delež v družabnih omrežjih:

Podobno
© 2022 WikiWiex.com