WikiWiex.com

O dlaždice a drevenej krabici

Video na "podlahové dlaždice v drevenom dome (časť 1)"

ahoj

Podobné videá "dlaždice a podlahové vykurovanie na drevenej podlahe,"

Pri montáži na keramické dlaždice na drevený podklad, je nutné použiť flexibilný systém.

Dlaždice a drevené podlahy

Kladenie obkladov a dlažieb na preglejke

• Prime so základnou nadácie, pomocou špeciálnej náter pre ktoré si vyžadujú osobitnú pozornosť odôvodnenie Ceresit CN94 (ani inak riediť). Prietok asi 130 gramov na meter štvorcový. Bude to vytvoriť silný a robustný plastovej fólie, pri ktorých lepidlo a "závislý".
  • Je nutné použiť elastické lepidlo, pretože drevená podpora je typu kritické (inými slovami - mení svoje geometrické rozmery v rámci niektorých vplyvov). Za týmto účelom, pevný lepidlo Ceresit CM 11 až 25 kg, musí byť pridaný 4 kilogramov modifikátor rázovej húževnatosti, napr Ceresit CC83.
  • Potom vyberte buď flexibilné škárovacej hmoty, alebo inak pridá k normálnej škárovacej špeciálny modifikátor húževnatosti, rovnako ako u lepidla. Flexibilná škárovacia hmota sa zabezpečí, že deformácie a deformácie na drevený podklad, keramické dlaždice nebude odpadávať.

Dôležitý bude čas, ktorý máte hladké podlahy, pokladanie dlažby by mala byť vykonaná na povrchu, ktorý je takmer dokonale vodorovná. Okrem toho, ako stohovacie nutne vykonávať na úrovni pomoci, ktorá je, uvedenie jeden riadok, skontrolujte ihneď levelness muriva.

chodiť brúska - pred základným náterom povrchu, bude čistiť nutné horná vrstva. Mimochodom, ak máte drobné nezrovnalosti, brúsny môže odstrániť niektoré z nich. Brúseného povrchu bude oveľa lepšie vsiaknuť do pôdy, ktoré ste potrebnú.

A čo injektáži - umyť obklady musí byť čo najskôr spôsobili diery fugu, v znení neskorších budú musieť vyvinúť značné úsilie, aby očistil.

Video o "keramických dlaždíc na drevenú podlahu v kúpeľni"

Samozrejme, tašky na drevené podlahy - to nie je najlepšie riešenie, ale ak máte inú možnosť, môžete ho použiť tiež.

Dúfam, že moji radu a riešenia budú užitočné pre vás, ak máte ešte nejaké otázky, prosím, ja som stále v kontakte.

Delež v družabnih omrežjih:

Podobno
© 2022 WikiWiex.com