WikiWiex.com

O hrúbke izolácie pre tých, ktorí pracujú s ich rukami

Dobrý deň.

Videá na tému "Hrúbka izolácie na streche"

hrúbka izolácie

Izolácia z minerálnej vlny

Video o "Tepelná izolácia, výstavba novej dielne"

Hrúbka maxima extrudovaného polystyrénu je 10 cm, to znamená dve vrstvy dosiek 5 cm. Viac stack nedáva zmysel, pretože izolačné vlastnosti izolácie zvýšiť ešte nebude.

Porézne rovnomerne usporiadané štruktúry materiálu s príkladným priemerom ok 0,1 až 0,2 mm, poskytuje kvalitné izolácie.

Približná životnosť - až 40 rokov.

Pokiaľ ide o to, čo hovoríte ohrievač so sedadlami pre upevnenie potrubia. Budete s najväčšou pravdepodobnosťou znamenať profilovaný plech pre teplovodné podlahové vykurovanie. Ak sa chystáte robiť v takej vykurovacej sústavy, súhlasiť - profilová doska - dobrú vec.

V podstate je doska je vyrobená z zhusteného penového polystyrénu, ktorý prijíma dodatočné náklady na pevnosť zvaru.

Horná vrstva chráni špeciálne Mylar film, navyše, koncipovaný pre pohodlné stohovacích stĺpcov s chladiacimi trubicami.

Výhodne, v zásade všetky tieto dosky sú opatrené uzamykacím systémom, ktorý uľahčuje montáž a urýchľuje načasovanie položenie podlahové vykurovanie.

Spodná strana dosky má dostatočnú štruktúru "pupyrchatuyu", čo nielen umožňuje hladké malých nerovností podlahy, ale tiež výrazne zvyšuje zvukovej izolácie stavby.

Ak uvažujete o tieto dosky je možnosť, že to naozaj je ďalej položený pod podlahou extrudovaného polystyrénu by nemala byť.

Tak, že je položený, ktorá preferuje - v zásade pre vás rozhodnúť. Obe metódy nie sú zlé, myslím, že by ste mali dávať pozor na cenové zložky.

Dúfam, že moje rady a odporúčania budú užitočné pre vás, a ak sa v priebehu inštalácie budete mať ďalšie otázky, prosím, ja som stále v kontakte.

Delež v družabnih omrežjih:

Podobno
© 2022 WikiWiex.com